Lena's sightseeing Turku Suomi linna aurajoki

Lena's Sightseeing - Tietoa

Lena’s Sightseeing on perheyritys joka on perustettu 1994, ja on rakennettu syvän tietämyksen ja kokemuksen perustalle. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta palvelua räätälöityjen opastettujen retkien ympärillä. Olemme rakentaneet verkoston, jossa teemme läheistä yhteistyötä uskollisten asiakkaiden kanssa: vientiyritykset, hotellit ja kansainväliset matkatoimistot. Järjestämme auktorisoidun oppaan johtamia retkiä Turussa ja lähialueilla, ilmastoidulla minibussilla johon mahtuu mukavasti 6 henkilöä kuljettajan lisäksi. Kuljetukset suuremmille ryhmille järjestetään bussilla. Järjestämme myös kävelykierroksia ympäri vuoden. Tarjoamme juuri teidän tarpeisiin sopivat korkealaatuiset, mukavat, viihtyisät ja joustavasti räätälöidyt retket. Tervetuloa Turkuun! VW Caddy, mukava ja turvallinen auto pienryhmille (1-6 matkustajaa). Olen kuljettajasi ja oppaasi. Suuremmille ryhmille, tilaamme yhteistyökumppaniltamme linja auton.
Katso momondon Turkuopas matkainspiraatiota varten!
Lena's sightseeing auktorisoitu opas
Lena's sightseeing Visitturku.fi

Kierrokset

Kävelykierros Turun vanhassa keskustassa - 1,5 tuntia

Ympäri vuoden
Puolentoista tunnin kävelykierroksella tutustutaan historialliseen Aurajoen rantaan ja Vanhan Suurtorin alueeseen. Kierrokseen kuuluu myös lyhyt vierailu Suomen kansallispyhäkössä. Tuomiokirkon 700-vuotisessa historiassa näkyvät Suomen kansan vuosisataiset vaiheet. Saat tietoa sekä Suomesta että Turusta. Nauti kokeneen, auktorisoidun oppaan kerronnasta. Opastuskielet ovat saksa, englanti, suomi, ranska, espanja ja ruotsi.

Turku pähkinänkuoressa - 1,5 tuntia

Ympäri vuoden
Tällä kiertoajelulla saat tietoa Turun historiasta, arkkitehtuurista, kulttuurista ja ajankohtaisista tapahtumista. Koe entisen Suomen pääkaupungin lähes 800 vuoden vanha menneisyys ja tutustu mm nykypäivän yliopistoihin ja tämän päivän teollisuuteen. Vierailu Turun tuomiokirkossa. Opastettava reitti voidaan tarvittaessa laatia myös asiakkaan erikoistoivomusten mukaisesti. Nauti kokeneen, auktorisoidun oppaan kerronnasta. Opastuskielet ovat saksa, englanti, suomi, ranska, espanja ja ruotsi. Kiertoajelu kestää noin puolitoista tuntia. Tila-autoon mahtuu 6 henkeä kuljettajan lisäksi.

Turku ja Naantali pähkinänkuoressa - 3 tuntia

Ympäri vuoden
Kiertoajelu alkaa tutustumalla Turkuun ja kuulemme kaupungin historiasta, arkkitehtuurista, kulttuurista ja ajankohtaisista tapahtumista. Koe entisen Suomen pääkaupungin lähes 800 vuoden vanha menneisyys ja tutustu mm yliopistoihin ja tämän päivän teollisuuteen. Vierailu Turun tuomiokirkossa. Lähdemme Naantaliin, joka on perustettu keskiaikaisen Birgittalaisluostarin ympärille. Luostarin kirkko on edelleen hallitseva kaupunkikuvassa.Luvassa kävelyä vanhan kaupungin kujilla puutalojen välissä meren äärellä. Reitti voidaan tarvittaessa laatia myös asiakkaan erikoistoivomusten mukaisesti. Nauti kokeneen, auktorisoidun oppaan kerronnasta. Opastuskielet ovat saksa, englanti, suomi, ranska, espanja ja ruotsi. Kiertoajelu kestää noin kolme tuntia. Tila-autoon mahtuu 6 henkeä kuljettajan lisäksi.
Museovierailut
 • Aboa Vetus & Ars Nova -museo
 • Apteekkimuseo ja Qwenselin talo
 • Biologinen museo
 • Merikeskus Forum Marinum
 • Kuralan Kylämäki
 • Luostarinmäen käsityöläismuseo
 • Sibelius-museo
 • Turun tuomiokirkko
 • Turun tuomiokirkon museo
 • Taidekappeli
 • Turun linna
 • Turun taidemuseo
 • Wäinö Aaltosen taidemuseo
 • Naantalin museo
 • Naantalin kirkko

Virkistävä puolen päivän matka saaristoon - noin 5,5 tuntia

12 toukokouuta – 3 syyskuuta 2023 (Nauvo – Själö – Hanka)

Turun saariston Pikku Rengastie vie sinut viiden kaupungin läpi – Turku, Kaarina, Parainen, Naantali, Raisio. Matkan varrella tutustut viiteentoista saareen jotka ovat pysyvästi asutettu, sekä joitakin asumattomia pikkusaaria. Pikku Rengastie on osa Saariston Rengastietä. Nauti kokeneen, auktorisoidun oppaan kerronnasta kauniissa maisemissa. Opastuskielet ovat saksa, englanti, suomi, ranska, espanja ja ruotsi.
10.00: Lähtö Turusta 12.10: Lähtö Nauvon vierasvenesatamasta, m/s Östern, mahdollisuus eväisiin ja virvokkeisiin 13.10: Saapuminen Hankaan Noin 15.30: Paluu Turkuun

Tervetuloa tutustumaan Turkuun kestävällä tavalla kanssamme!

Olemme pieni matkailuyritys, jonka intohimona on esitellä kaunista kaupunkiamme ympäristöstä huolehtien. Kestävyys on ollut toimintamme ytimessä alusta asti, ja jatkamme kestävien toimintatapojen kehittämistä kaikilla osa-alueilla. Tässä tekstissä kerromme, kuinka toteutamme kestävyyttä yrityksessämme ja miten voit osallistua tähän tavoitteeseen.

Kestävän matkailun periaatteet ohjaavat toimintaamme. Teemme yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa, jotka jakavat arvomme ja painottavat kestävyyttä. Kiertokävelykierroksillamme esittelemme Turun luonnonkauneutta ja pyrimme minimoimaan hiilijalanjälkemme. Tarjoamme uudelleenkäytettäviä vesipulloja vähentääksemme kertakäyttöisen muovijätteen määrää, ja käytämme ympäristöystävällisiä puhdistusaineita toimistollamme ja kierroksillamme.

Uskomme, että pienillä teoilla on suuri vaikutus, ja siksi pyrimme jatkuvasti kehittämään kestävyyskäytäntöjämme. Valitsemalla meidät Turun seikkailuihisi voit olla varma, että tuet yritystä, joka välittää ympäristöstä yhtä paljon kuin sinä.

Kestävä elämäntapa on meille tärkeä, ja siihen kuuluu muun muassa jätteiden lajittelu, kompostointi ja Bokashi-menetelmän käyttö. Keskustelemme näistä arvoista asiakkaidemme kanssa ja kerromme heille myös jokamiehenoikeuksista sekä niiden velvoitteista. Työssämme jaamme tietoa suomalaisesta kulttuuriperinnöstä, joka on olennainen osa opastusta.

Edistämme hyvinvointia, ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa kohtelemalla vieraitamme ja alueen asukkaita tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti taustasta riippumatta. Suosimme paikallisia tuotteita, palveluita ja yrityksiä sekä pyrimme työllistämään paikallisia ihmisiä. Suosimme suomalaisista raaka-aineista valmistettua ruokaa.

Panostamme turvallisuuteen ja laatuun huolehtimalla vieraidemme turvallisuudesta sekä noudattamalla lain ja viranomaisten määräyksiä.

OTA YHTEYTTÄ

Yhteystiedot

Lena's sightseeing Turku Suomi linna aurajoki
lenasarlin@gmail.com +358 40 501 1755

Yhteydenottolomake